Gevangenissen

February 23, 2010

Minister De Clerck laat aktievoerder gijzelen


Er zijn heel wat problemen met de skynetblogs van de vzw Werkgroep Morkhoven op dit ogenblik.

Er verschijnen regelmatig berichtjes met de mededeling ‘De Skynet Blogs zijn tijdelijk niet bereikbaar. We excuseren ons voor dit ongemak. Klik hier om onze klantendienst te contacteren’. Het inloggen wordt onmogelijk gemaakt zodat men geen berichten kan publiceren of geen reacties kan plaatsen enzoverder.

Gisteren werd, na de berichtgeving van het feit dat men de zwaar zieke Marcel Vervloesem nu al drie weken lang isoleert in de gevangenis van Hasselt, ook het email-verkeer van de Werkgroep Morkhoven volledig geblokkeerd.

Het kabinet van de Belgische justitieminister Stefaan De Clerck dat alles nauwgezet opvolgt en zelfs een archiefje bezit met de kopies van al de publikaties inzake Marcel Vervloesem en de kinderpornozaak Zandvoort op het Internet, is er duidelijk niet gerust in. Het machtspelletje dat men voert met Marcel Vervloesem als gijzelaar, en de maffiapraktijken die men daarbij hanteert, zou wel eens verkeerd kunnen aflopen.

Het lijkt wel op een Staat van Beleg.

Marcel Vervloesem kreeg in het vonnis van de correctionele rechtbank van Turnhout in 2006, ook een ’spreekverbod met de pers’ opgelegd.
Dat werd door het hof van beroep van Antwerpen in 2008 opgeheven wegens ‘strijdig met de grondrechten’.
Justitie blijkt echter haar eigen vonnissen niet te respecteren.
Het spreekverbod met de pers is nog altijd van toepassing en de rechters hameren er steeds op dat Marcel Vervloesem ‘geen contact met de pers mag hebben’ indien hij, omwille van gezondheidsredenen, zou vrijkomen.

De Clerck die een ‘menselijke justitie’ predikt en die vindt dat zieke gevangenen slechts drie dagen voor hun vermoedelijke overlijden, de gevangenis mogen uitgeschopt (en het graf mogen ingeschopt) worden, blokkeert reeds geruime tijd de uitvoeringsbesluiten van de Wetgeving inzake de vrijlating om gezondheidsredenen…

http://zaplog.nl/zaplog/article/europese_unie_ondergraaft_zichzelf/

Advertisements

Leave a Comment »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: